Blogger Tegar

26 August, 2010

"Bad Romance" - Lady Gaga w wykonaniu studentów ! Parody

Video nih menceriakan idup ku ari nih.. walaupun pale tgh serabut ngan keje n mcm² lagi.. hope korang pun enjoy gaks!!!


12 August, 2010

Mumble... ko ayam ke penguin?? hehehe

Salam ♥ buat sumeee!!

Pose x korang nih?? hhehe maaf sebab dah lame x update.. agak bz di opis.. and x berkesempatan nak update or singgah kat blog korang sume... sory yek kengkawan...

Salam Ramadhan Al-Mubarak buat semuaa... Semoge Ramadhan kite kali nih.. lebih baik dari tahun² yang lepas eh...

Ni ade cite yang nak di kongsi ngan korang.. tentang seekor ayam.. yang di beri name Mumble.. merasekan diri beliau seekor penguin.. walaupun pade zahirnyer.. jelas menampakkan diri beliau itu adalah seekor ayam.. hehehe

Cian mumble.. die konfius?? ayam.. or penguin??
Menurut sumber mengatakan mumble tak mcm ayam yg len.. die jalan pun terhegeh² cam penguin.. and x duk kat reban ayam pun... di sebabkan kelainan beliau nih .. tuan die sayang giler.. and x smpai ati nak makan mumble... Korang leh bace lagi info pasal mumble nih di orange.co.uk

Video untuk tontonan sume.. hehehe " adik pose laa.. btul.. adik x minum pun air oren tuh" hehehe kantoi.

video

notakaki: mlm nih nak merenung langit.. kot.. kot leh nampak meteor... *wink*