Blogger Tegar

16 March, 2010

Raudhah's Birthday Party

Last sunday gi jenjalan umah bos kt aman putra, puchong. Beliau buat birthday party untuk anak die yg berumur 6 tahun.. huhuh tetibe teringat time kecik2 dulu kan.. x de pun buat party2 cenggini.. zaman skang siap ade invitation card.. dulu rsnyer org ajak pkai mulut jerk.. jemput jiran-jiran sebelah umah.

hheheh .. thanks kak fidah atas jemputan.. makanan sume sedap2 n paling sedap kek nyami.. nyami...

ini dia invitation card nyer...

Heppy Birthday kakak!!

Lari terus selepas mendapat hadiah.. aihh.. hheheh

Begambo ngan birthday gurl..

Sesi nak memotong kek... tapi lilin x berjaye di pasang sebab angin bertiup sepoi2 bahase walaupun panas...

Kemain lentik badan ko kan dek pis... heheh

Badut menjalan kan tugas mengumpul sume org utk sesi bergambar..


Badut tuh asik buat belon pedang jerk...kakak dikelilingi oleh boipren2 nyer...

konon2 nak tangkap gmbo org melompat tapi len plak jadinyer...

Kak baini and anaknyer.. baik je budak nyer duk dekat ngan mak die jerk...

Badut nih x kelakar lansong.. asik buat belon jerk... huhuh

Beratur nak dpt kan pedang belon.. nak men perang2...


Tgh panas terik nih sempat posing ... dah berpeluh2 dah ketiak tu..

Beliau nih laa tuan rumah nyer.. bos aku.. name nyer Pn.Afidah.. :)
nampak slim aa.. heheh


p/s: huhuh rmai org ckp aku pkai baju purple tuh nampak cm mengandung.. waaa pasni x mo pkai lagi dh baju nih.. dah laa x bape nak kurus kan..

8 Org suka Komen..:

alongkay said...

tq for the entry.. so sweet...

tapi yg x best nyer naper iklankan muka si montel tuh.. buat malu je tau..

apa2 pun tq so much sbb memeriahkan bday raudhah.. muahhhss

iNA said...

ble nie weh..xto pun nie..wuwuwuw...smpi ati xajak nie...

Lovely Bella said...

alaaa ko kan bz ina... tiap2 minggu bz jerkkk..!!

iNA said...

mau bikin cmne..aku igt keje gomen nie elek2 jek rupe ye lg sakit pale aku weh...menimbun keje yg kene pki otak..wawawa..masuk cdc blk bole hehhee

wan sujaihah said...

salemat berkenalan..nak berkenalan bleh..i follow u lah (konon2 tak kenal la ni)hehheheh

Lovely Bella said...

heheh.. selamat berkenalan jugakk.. u follow me.. i follow u jugak... ahakss(gedik kan~)

iNA said...

kowg kn mmg gediks tambah2 lg bella..hehehe..beb td aku g mkn tau de minah nie sbijik mkn cm ko hahahah...tingat kt ko jp heheh

budleee said...

wah.. rajin mak budak tuh buat majlis :D