Blogger Tegar

08 September, 2010

Salam Aidilfitri!!

Salam ♥ buat semua,

Ari nih tahap kemalasan yang melampau.. nak gi keja malass... huhuhu rase cam nak amik mc.. tapi ku gagah kan diri gaks bangun! x per skit lagi jerk esok aku dah leh cuti daa..!!! hoyee leh balik kampung!! nak jumpe wan!! nak tlg die masak lemang, dodol, and rendang.. waaaaa huhuh last aku balik kampung jumpe nenek aku tuh.. raye tahun lepas..

Tetibe teringat seseorang..rindu kat arwah atok... teringat dulu mase kecik aku laa cucu feberet die... (yeke feberet?) dulu kalo atok xde duit nak bagi duit rayee.. die x bagi kat cucu len.. kat aku sorang jerk die bagi... heheh tapi dengan syarat aku kene picit2 satu badan die.. huhuhu time tuh aku kecik jadi tangan aku tak kuat jadi die suh aku pijak jerk badan die... huhu kalo arwah atok ade lagi skang maybe aku dah x perlu pijak badan die.. aku leh picit jerk.. heheh sebab aku dah berat!


Byk kenangan aku bersame atok... and part palingg besh skali aku ingat aku jatuh moto same² ngan atok kat dlm sungai.. huhu tu laa akibat x nak dengar cakap mak n ayah.. bleh plak aku berkomplot ngan atok nek moto senyap.. ha .. kan dah dapat padahnyer...

siyess rindu giler!! isk.. isk.. isk.. tahan air mate nih.. x mo nanges²... kalo nak kenang balik beribu kot kenangan aku bersame arwah atok...

okelah.. di kesempatan ni.. aku nak ucapkan...

Tanpa mengira miskin kaya
Pangkat kedudukan hamba shaya
Sama-sama menyambut raya
Maaf-maafan dihari bahagia


Yang mane balik kampung.. pls k.. drive elok².. ingat orang terrrsayang.. hihih...

8 Org suka Komen..:

Ena said...

Selamat Hari Raya.. ;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat hari raye...
:)

EnO said...

slamat arie raya gakk ye bella.. hatie blik kg nnt.. :)

Encik Tikus said...

selamat hari raya ;)

HEROICzero said...

ni malas ni. nak balik raya jap g mesti jalan jammed.

Selamat Hari Raya~ =)

~kuyam~ said...

bella comel..selamat hari raya :)

De'din said...

selamat hari raya kak bella !

Nurul a.k.a Riko said...

Selamat Hari Raya Bella!