Blogger Tegar

02 October, 2010

Blog terabai...

Salam Semua,



Huhuh... kecewa ngan diri aku yang x pnah nyer nak konsisten buat sesuatu perkare...contoh cam blog nih laa... erkk.. aku x de mase or aku mmg x de idea nak update ape kt blog nih....

Tapi aku rase mmg aku x de mase pung..!! heheh pas jerk raye... mmg x sempat nak jenguk blog.. or nak gi jenjalan tgk blog kengkawan... padahal leh je kan aku nak buh gambo raye ke.. openhouse member ke... ish.. ish..

Aihh... hope aku akan mempunyai banyak mase pasnih.. supaye aku dpt luangkan mengupdate blog and jenjalan ke blog kengkawan... rindu gilerrsss!!!

7 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn lupa g blog aku..
:)

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum..,

Saya cadangkan jika tiada masa utk berinternet, luangkan sedikit masa utk melakarkan / menulis secara ringkas artikel2 yg dirasakan menarik utk disiarkan pada blog. Lepas tu jika ada masa gilah update blog.

Dgn cara ni dpt jimat masa kerana kita dah ada asas cerita utk ditaip bila dah menghadap blog tu nnt...

Lagi satu cara.., sekali menghadap blog, masukkan artikel lebih dari satu tetapi berlainan masa & tarikh.Pada blogspot ada fungsi utk menghantar artikel di tarikh yg lain...

Atia Adina said...

x pe..slow2..

ct fad said...

samew le kite...dh lame gak blog terabai..

Lovely Bella said...

men!t! senja: huhuh aku x kan lupe menyinggah.. nantikan kemunculan aku...

Ahmad Zaki: Waa'laikumussalam,tq utk cadangan tuh... aku akan cube mencari ruang n peluang utk mendraf artikel heheh.. but.. kalo aku x de idea nak buh artikel ape..camne??

Atia Adina: heheheh ok..

ct fad: hehehe at least ko ade idea ni post ape... ok ape... aku kebuntuan...

LIP (^_^) said...

rindu gilerss juge..

Lovely Bella said...

LIP(^_^): rindu gaks kat emill n mamanyerr..!!!