Blogger Tegar

08 October, 2010

Back off u moron!!!

Sorry kalo hasil tulisan yg bakal aku taip nih... kasar bagi korang yang bace... tapi post kali ni adalah amaran bagi seseorang yang menggangu idup aku sepanjang minggu nih...

FYI, tujuan aku blog bukan untuk nak cari gaduh... and aku x kaco org len.. so pls hormat!

Pada mulanye.. msg n komen ko kat shoutbox aku biarkan... aku anggap ko gile sex!! and bodo.. aku mls nak amik tau.. sbb dlm dunia cyber berlambak org macam ko!! x de mase aku nak layan!! ape yang aku leh buat ade lah ban ip sebab aku x tau dr mane ko dtg and sememangnyer ko pengecut laaa x buh link utk aku aku tau sape ko...

Tapi setiap kali aku ban ko tetap komen tanpa rase bosan and komen ko menjatuhkan maruah aku dan aku x tau ape masalah ko sebenarnyer!! x tau kenape gerak ati aku rase ko bukan org luar yang mmg giler sexx dan suke mengaco ketenteraman org...

kalo btul ko kenal aku...

Ni warning aku buat ko!!! if ko teruskan buat ape yang dah buat sepanjang minggu nih.... aku x kan teragak-agak laa nak amik tindakan.. and ko x kan terpikir ape yang aku boleh buat... setiap komen2 bangang ko tuh aku simpan...

Btw, if aku nih jahat ke, ape ke.. bukan ko utk judge aku!!! so gi mampus oke!! 

20 Org suka Komen..:

De'din said...

huh,,

cool sis..
jgn mrh2 nnti cepat tua..
hihi
abaikan je dia..

EnO said...

weyyyy.. ape cerr weyyy.... jrg ko nak marah2 nieee... kompem bdk tue dh buat ko menyirap nieee... x yah layan laa bella... org gilossss itu olangg...

Lovely Bella said...

De'din: heheheh try dah nak cool.. tp menjadi2 plak...aihh

Lovely Bella said...

EnO: huuh ntah aa... die macam nak buat aku sakit hati and nak jatuh kan aku...

Akuhanim said...

sbar sis..
Melampau org tuh.

Secret Drifter said...

salam bukan u sorang kena attack, me also kena attack dgn org giler grammar n tgk kesalahan kita..

i tak faham with this stupid people..

btw u can make a polis n internet security report pasal this guy yg ganggu under AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Lovely Bella said...

Akuhanim: huhu... fuh.. tarik napas.. lepas.. hehe

Secret Drifter: yerp.. mmg i akan buat if he/she terus menggangu i scr mentally.. heeheh thanks to u

Encik Tikus said...

waaaa~ :o

Gen Fujita said...

sabar ya. kekadang kalau ban IP pun tak berkesan juga kalau dia pakai dynamic IP. apa pun, benda ni antara risiko yang kena hadapi bila berkecimpung dalam bidang ni, jadi sabar je lah.

Lovely Bella said...

encik tikus: sila tutup mulut anda.. jgn nganga luas2 yerk.. ehhehe

Gen Fujito: huhuh yeke.. tuh selagi kesabaran nih ade ... hehehe

Gen Fujita said...

saya pernah bercerita tentang "troll" di internet. boleh rujuk artikel berkaitan:
Internet Troll

kebanyakan makhluk anonymous adalah troll. kalau kita mengamuk dia lagi suka, so relax saja. :)

Lovely Bella said...

Gen fujita: aku dh bace dh entry ko psl internet roll.. huhuhu aku nih dah memuaskan hati dornag laa eh.. ermm sblum nih aku biarkan dan bersabar tp makin menjadi2 plak.. and gerak ati aku kate die bukan org luar... tp maybe btul kate ko tuh.. x per laa if pasnih jadi.. aku akan cube jadi lebeh waras dr dorang yg x waras tu.. :)

Achilles said...

ayyo, aku rasa kau kena jumpa bomoh la, kasi santau ini orang,,hahahahaha =)

- zuriey - said...

sabar2..ini dah kira gangguan sexual ni..bahaya..leh lapor polis camni

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ini btol punye marah...

Lovely Bella said...

Achilles: santau smpai mati!! hohohoho

zuriey: tuh laa psl.. pagi nih ade lagi gangguan tp x per.. biar laa die nak bt .. tunggu je akibatnyer..

men!t! senja: aku mmg paling allergik jumpe ngan org bodo n bangang nih..

HEROICzero said...

woaaahh tak tau cite tetibe dh ngamok~ cool2.. biasa lah dunia maya ni.. senang nak kaco org.. jgn d layan.. makin kite layan makin melampau~

حزيفه اليمان said...

Salam'alaik.. bwk bersbr byk2 ye cik kak.. nih betul2 punye luahan api kemarahan nih.. :)

Lovely Bella said...

HEROICzero: aku tgh nak cool laa nih...hembus napas.. fuh.. hehehe

huzaifah: tau x per... sabar ade hadnyer... :)

Anonymous said...

Bella pompuan gediks.. kepala pakai tudung..burit da kne joloks..