Blogger Tegar

28 October, 2010

Cik Anita Songeh Giveaway

Salam Petang yang ngantuk! ♥

Terima kasih yang melimpah-limpah buat sahabat blogger aku yang bername zuriey kerana mentag aku.. kamu penyelamat aku dikala aku tiada idea nak post ape. Kawan-kawan boleh singgah ke blog zuriey sebab banyak info-info tentang hiburan atau apa saja memang sesuai buat golongan yang memang pemalas gila nak baca surat kabar or majalah seperti  aku.. ^_*

Tag kali ni mudah saje.. tak perlu menjawab soalan banyak-banyak just buat satu entry seperti tajuk di atas dan mentag lagi dua sahabat blogger yang giler bertuah.. hohohoh senang bukan? 

  
Okey Cik Anita yang rajin and murah hati nak bagi hadiah pada yang bertuah.. hope aku la orangnya.. AMIN.. Bagus gak kan buat macam ni, dapat la aku kenal kawan blogger yang baru. Bila la aku nak bermurah hati nak buat giveaway macam cik anita ni yek..hehehe.

So orang yang bertuah gila yang kena tag dengan aku adalah.. jeng jeng (bunyi dram)
Ni wajib yerk tiada alasan ( gila strict kan aku ni)  .. tak pa sekali sekala paksa-paksa orang ape salahnya kan..

 Ops lupe nak bagi tau tarikh tutup nya adalah 30.10.2010 , dah tak lama je lagi nih.. cepat !! selagi sempat.. heheh

12 Org suka Komen..:

Anitadahahs said...

gud luck yeee! :)

Nurul a.k.a Riko said...

Alamak! Kena tag dgn Bella nie...Ok laling, ahkak buat skrg juga.

Besh gak tag ni cz p'kataan 'songeh' tu cam kiut pulak.

Lovely Bella said...

Anitadahahs: Thank you :)

Nurul aka Riko: heheh bagus2!! bella tau ahkak rajin orgnyer..

Encik Tikus said...

kem salam dekat cik anita yeaa keh keh keh ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gd luck...

- zuriey - said...

sama-sama, gudluck :-)

Lovely Bella said...

Encik Tikus: erk...boleh2.. nanti aku kemsalam kan k..

men!t! senja: time kaseh! amin..

Lovely Bella said...

zuriey: hehehe gudluck gaks kat kamu!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

eh nama sapa tue....xbrapa nak jelas la..sebab kaler grey2 gitu kan..ahahahahahhh :P

Lovely Bella said...

Purpelelicious Love: erkk.. laa akak rabun ke nih.. alaalal ciann.. hhehehe

HEROICzero said...

aiyayaya men contest2.. heheh!

gud luck~!

Lovely Bella said...

HEROICzero: heheh tq!!