Blogger Tegar

08 October, 2010

Waaaaaa!!!!

Salam Semua!!!! ( ngan nada yang tinggi skit)

Waktu aku menaip nih.. jam dah menunjukkan kul 12.14am... tik tok.. tik tok.. bising tull!! bunyi jam kat umah aku nih... ermm mungkin die dah tua.. sebab sejak aku duk sini.. mmg die dh tergantung dah pun.. bile agaknyer bateri die nak abes.. huhuhu... housemate aku sumee dah tido.. beshnyer!

Jadi sunyilah kt umah nih.. cume kdg2 jerk diselangi oleh bunyi aku menaip, bunyi jam, and bunyi aku merungut.. hahaha bunyik len pun ade tapi.. erm.. ermm... biar aku je laa yg tau oke.. :) Aku nak tido.. tapi keje aku banyak lagi x siap.. otak nih dah x de idea nak buat ape.. Pergh susah giler nyer keje sambil blajar nih... Siyes aku sgt penat! Bile aku nak abes blaja ha!! aiyaa! !

Utk kengkawan di luar sane aku nasihatkan kalo dpt blaja.. blaja smpai abes yerk.. jangan gatal nak keje.. and bile dah keje jgn ngengade nak blajar plak... Akibatnyer.. hermm.. korang pikir laa sendiri.. hehe

Tujuan aku post nih??

credit: pacik google

Saje.. nak buang mase ... sebab aku dah x leh nak siapkan keje.. and aku x nak terbawak2 dlm mimpi segala keje2 yang berlambak nih.... huhu.. part yang aku x leh tahan bile aku serabut aku akan kuat makan... sebelah aku nih satu balang kuih raye housemate aku bawak.. skang dah tinggal separuh... tadi aku dah makan.. satu ari nih.. aku asik makan.. makan.. makan.. nowonder laa sejak aku keje.. aku berkilo-kilo naik.. padahal 5 tahun lepas aku slim jerk.. ececehh..!!(sekali skala puji diri sndiri)

Puase ari tuh dah berjaye turun 4 kg.. skang nih rasenye dah tambah balik kot 4kg tuh.. waaaa!! sumenyer akibat keje.. keje.. keje... blajar.. blajar... dah ckup aku merepek.. Maaf ye kengkawan.. aku sedang mengarut.. and mmg x de tujuan ape pun aku menaip sekadar ape yg terlintas jerk skang.. and aku dah bersiap sedia nak masuk tido!!! aku x nak pikirkan perkare yang aku x leh buat.. biar laa esok or luse aku selesaikan.. hahahha

Gudnite sume!!!

9 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tdo la dengan lena...
:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hahahha dik nun...akak ko nie dah berjaya menurunkan berat sebanyak 12kg....yahooooooooooooooo ko jeles ke dak nie????

Lovely Bella said...

men!t! senja: heheh x bape nak lena laa gak...

Purplelicious Love: waaaa 12kg!!! jelesss giler nih... tolong ye kak bg tips.. time kasehh!! hehe

genny da bomb said...

jangan ngarut sangat bella..biar akak je ngarut sorang2 hehehe

mahira oya said...

bestnya dpt turun kan..

Lovely Bella said...

genny da bomb: heeheh akak skali skala nak mengarut

Lovely Bella said...

mahira oya: hehehe x best bile die naik balik...

Tihara said...

mudah nya trun 4 kg..akk trun 2 kg je..pastu dh naik dah..maybe kalo sesat lam hutan leh trun 10 kg ..he :)

Lovely Bella said...

tihara: huhuh x sanggup nak sesat dlm hutan biar laa turun 4kg jerk.. heheh