Blogger Tegar

10 October, 2010

Penat + Bosan

Salam semua!!



Erm.. ari nih adalah weekend aku yg x bape nak besh sgt.... td mase nak gi mid valleyy jemm x hingat nyer... sume parking full jerk..!! yelaa sesak sbb ade career fair buat kat mid valley smpai esok.. aku pun ade gak singgah... kot2 ade keje yg menarik.. tp aku tak dpt nak explore sgt org rmai dan bile aku tnyer kebanyakannye utk fresh graduate.. huhuhu sedeyy! cmne ngan org yg berkeje mcm aku yg dah bosan ngan keje skang... aku pun nak cari keje len gaks!!!

Oleh kesesakan kat dalam career fair tuh same teruk ngan kesesakan kt luar mid valley.. jadi aku pun memblah kan laah diri aku dari situ.. nanti2 aku tengok kat jobstreet sudah... Fuh.. Pas tu aku kelaparan.. tetibe tekak nih mcm nak mkn chicken curry puff kat secret recipe... and ekceli aku ckup mls nak gi makan kt secret recipe mid nih.. sbb pnah skali aku pegi.. layanan dorang mmg teruk giler... tp sebab kan aku dah kepingin sangat aku pun gi... smpai kat sane.. ade 2 couple tgh tunggu...yelah dh dorang ckp " Pls wait to be seated" so aku pun wait laa kan.. wait punye wait.. pekerje kt situ mcm tak nampak jerk... yang dh ramai menunggu nak duduk nih... leh plak jenjalan n lalu lalang konon2 macam bz..ade jerk meja kosong...

Aku tau aku kurang sabar orang nyer.. lebeh2 lagi di kala waktu aku lapar.. mmg tak leh sabar beb... didih jerk aku rase.. aku pun memblahkan diri .. nih kedua kali aku blah dlm satu ari nih... Then.. huhu plan nak tgk magika tapi .. tak jadi sebab alasan yang tertentu.. makanya aku pun tengok cite Wall Street Money never sleeps....


Aaa siyess dari awal cite smpai sejam setengah aku tengok.. and waktu tuh klimaks pun lom lagi... aku tak paham.. and aku rase ngantuk gilerr!! jalan cite yang sloww... banyak cakap... tak de ape2 aksi tendang menendang atau ape2.. yela kan bukan cite gado pun kan.. tapi memang sangat bosan..Org jahat pun tak tau siape.. money mmg never sleeps tapi aku yg sleep dalam panggung tuh... jadi belum sempat cite tuh abes.. aku pun blah dari situ buat kali ke 3 dalam ari nih... blom pnah aku kuar sebelum muvi abes...

Korang ade tgk tak cite nih? if ade tlg bagitau aku ape cite nyer and ending nyer? hehehe

Kini aku kat umah.. aku nak tido dah.. tapi nak update blog smbil dengar lagu dari album Wow Jazz... layan siot lagu-lagu die... antarenyer.. korang pun maybe tahu.. L. O. V. E by Olivia Ong, Perhaps Perhaps Perhaps by Doris Day,The way u look tonite by Tony Bennet, Cant take my eyes off u by Vikki Carr.. hhehee banyak lagunyer ade 3o buah lagu dalamnyer... hanye bleh didapati di rock corner kengkawan.. hehe

Tenang jerk rasenyer diri ini bile dapat dengar lagu macam ni.... moga tido aku lena malam nih...Esok pepagi nak jogging.. erk ye ke jogging.. tak de laa aku walking jerk.. aku pemalas orangnyer.... oke yerk..

Selamat malam semua!!

12 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

selamat malam...

Lizzie Yasmin said...

at least terisi gak masa tue, dari aku.. dok memerap dlm rumah jer.. huhuuhhu

Lovely Bella said...

men!t! senja: ko mmg tak reti nak tido awai eh... hehe

Lizzie Yasmin: besh ape duk umah leh tidooo... waaa besh!!

Achilles said...

Hahahaha...Sampai tertido yah! haha,,,memang la borink citer ni pasal ekonomi, bukan citer aksi la kak..hehe =P

BeauTiFuLGirL said...

salam...bella... :) best erks blh jejalan mcm tu...very intresting. selamat berkenalan..

MiZi said...

lalala.. sabor banyak2.. kalau time lapar pun kena sabar gak..:

http://contengcorner.blogspot.com/

¶A.K.I¶ said...

dea!!
pegi ari sabtu ea??
aki pon ad la kat mid tu~
tp sme laa..
kejap je...
nk tgk wyg... perghh berderet2 yg beratur...
dlm 1/2 jam je kat mid.. pastu kua g tmpt laen! huhuhuh






yups2~ aki duk sewa kat sentul~
klu lrt.. sentul timur

Lovely Bella said...

Beatiful Girl: huhuhu x bestt... jam giler hehehhe... :) salam kenal jugak!!

Lovely Bella said...

Mizi: ehhehe tgh berusaha nih untuk sabar time lapar.. tp sll nyer time lapar laa sll nak buat hal..


Aki: erk.. kire x jadi tgk wyg kt mid laa eh? heheh sesakk kann.. ooo ingat area pj k.. leh laa sewa skali hehehe.. berangan jek..

mahira oya said...

x best ek...baru rase nk tgk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sakan berjalan kan...napa xajak leh kita lepak2 MV sesama...

Lovely Bella said...

mahira oya: x besh gilerr!!! hahahaha

purplelicious love: leh jerk!!! ahkak bawak bebi skali tau...