Blogger Tegar

11 October, 2010

Rahsia Kecantikan Asli Terbongkar!!

Salam Petang Sume ♥!

Hehehe tajuk nak gempak kan.. ntah pape laa aku nih.. Ekceli tu tajuk email yg aku trime... aku pun tetibe terklik.. ter yerk kengkawan.. adeh.. di bawah adalah emailnye.. .


lovelybella,

“Sebelum ini kulit muka saya kusam dan tak bermaya. Setelah mencuba
Pure Oil series 01, ramai yang telah memuji saya terutama suami. Kulit muka saya kini lebih licin dan gebu” - Mahani, 33 thn

“Saya suka menyertai aktiviti lasak menyebabkan tona kulit saya tidak sekata. Kini tona kulit saya kembali normal malah lebih cerah setelah menggunakan produk ini. Saya tidak lagi risau menyertai aktiviti lasak, Terima kasih ”- Akma, 28 thn

“Sebelum ini saya telah mencuba bermacam jenis produk tetapi tidak berkesan. Sejak mengunakan Secretleaf Pure Oil Series 01, jerawat di wajah saya semakin berkurangan dan kulit dan wajah saya lebih licin dan bersih. Bukan itu sahaja kulit saya menjadi lebih tegang dan kelihatan lebih cerah”- W Maznah

“Selepas gunakan Secretleaf Pure Oil Series 01, kesan regangan selepas mengandung makin berkurangan. Saya juga
gunakannya untuk menghilangkan parut di badan anak saya dan ianya sangat mujarab” - Siti, 33 thn, 012-2522930

"Alhamdulillah sangat berpuas hati dengan produk ini. Sebelum ni Kak Ju ada masalah jerawat pasir, jerawat nanah dan parut. Setelah 4 hari menggunakan Pure Oil Series 01, jerawat kering dan parut dah pudar" - Pn Junaidah, 41 thn, 019-4728924

“I dah pakai Pure Oil tu dah 4 hari, ramai yang cakap muka Kak Ayu macam orang umur 35 tahun .. hehe.” - Pn Rohayu, 47 thn, 013-6486894

lovelybella,, anda mungkin pernah membacanya di dalam
akhbar Harian Metro minggu lepas, dan inilah peluangnya untuk anda membelinya dengan HARGA PROMOSI RM57 (sementara stok masih ada). Gunakan untuk anda, untuk isteri/suami anda, keluarga anda, anak anda atau untuk sesiapa sahaja.

Lawati http://www.secretleaf.com.my/shop untuk pembelian online dengan menggunakan kad kredit, interbank transfer atau paypal dan tunggu sehingga tiga hari untuk produk terbaik sampai ke rumah anda.

Amacam korang berminat x? ececeh aku plak promot kat korang kan... aku try search camne rupe bentuk produk nyer... time kaseh pacik google kerane membantu saye..

Ade x ahkah-ahkak and adik kt luar sane yg dah cube produk nih... leh komen skit x? mane tau ok ke kan.. aku leh try bagi cerah skit kulit aku yg gelap nih.. hehehe "kerana diriku lebih berharga"


10 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xpernah dengar...
hehehe...

¶A.K.I¶ said...

sis bella yg da putih melepak ni nk putih lg...
laen la aki ni mmg mke xlawa itam! huhuhuh

Lovely Bella said...

men!t! senja: aku pung x pnah dengar.. hehehe

Aki: ermm nampknyer aki buta warna nih.. gi check mate eh.. jumpe doktor mate heheh

wan sujaihah said...

ko pakai ni ke beb?

Lovely Bella said...

wan sujaihah: ehhehe x aku pkai syurah jerk.. nih aku nak tau ok ke x? ko pnah dgr?

genny da bomb said...

jangan try byk2 sgt..kulit bella tu dh ok laa..jagan merosakkannye...hitam itu perillysss!!hehehe

hitam manis laa..mana ada gelap ponnnn

Lovely Bella said...

genny da bomb: heheheh... baiklah kak..

حزيفه اليمان said...

rancak update blog yek skang nih.. ;p

Lovely Bella said...

huzaifah: ermm.. selagi ade idea nak type ape.. hehehe

brat2104 said...

semua produk tgk kepada keserasian dgn pemakai dan disiplin.. aku pakai pape x pernah berkesan sebab x berdisiplin