Blogger Tegar

27 October, 2010

Festival pakaian Islam ala 1malaysia

Salam semua ♥

Hari ini aku malas nak taip panjang, idea tak berape nak ada dalam kepala otak ni.  Entry kali ni nak letak gambar je. Sebab dari gambar kita boleh lihat dengan jelas dan paham dengan lebih senang berbanding dengan tulisan ni.

Kalau aku membebel pun tak ramai yang nak baca kan.. heheheh .. aku pun kekadang malas nak baca kalau entry panjang lebar.. tapi aku memang suka taip panjang-panjang kalau aku ade mood tapi hari ini malas sikit sebab perut kenyang sangat kot. Pagi tadi  ada birthday party kat opis...

So berbalik pada topik di atas, jom kita lihat sebahagian gambar di Islamic Festival Fashion..

 Wow!! macam best kan.. kan..



 erm.. lawa awek ni..


 Ha.. ni lagi mantapp.. terbaik..


 Erm... macik ni pakai rambut palsu ke?ops...

 Senyum.. jangan tak senyum...


 Macam kenal je beliau ni...


 Waa.. ni rekaan yang paling mantap.. pehh..



Erm.. so amacam korang.. lawa tak design2 dorang ni.. Konfius gak kan.. tajuk Islamic Fashion Festival tapi... tapi.. no komen.. korang la je yang komen boleh?

notakaki: aku tak tau dari mana sumber gambar ni, aku dapatnya dari email seorang kawan.

Sekian, Terima Kasih.

21 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

2nd last pic memang nice...

Encik Tikus said...

jadi isu kot benda nie

Lovely Bella said...

men!t! senja: ahhaha gatal .. aku report kt awek ko nanti..


Encik Tikus: tuh la psl.. tapi x leh nak ckp lebeh2 sgt..

Zura said...

rosmah pun ade jgak ke..

Lovely Bella said...

Zura: Aah beliau yang merasmikan festival tuh..

ChiLaBaey's Spot said...

Kali pertama masuk ke blog awak ni... Nice blog...

Jom join contest saya... Tarikh tutup tak lama lagi ni... Hadiah best... :)

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

Lovely Bella said...

ChiLaBaey's Spot: Tq kerane sudi singgah.. okeh.. insyallah akan di join..

.:: dieylah :: said...

kt FB dh jd isu benda ni..smua minta rosmah minta maaf... tp xkomen pape..mls nk msuk cmpur.. ^_^
cuma mampu melihat dan mendengar..

Lovely Bella said...

dieylah: eheheh tu laa.. ermm nak bt cmne kan.. suara kita x bape nak kuat pun..

ct fad said...

wahh...islamic fesyen..tapi asal semue nampak rambut..tudung tutup sipi2 jer..camne tu...

HEROICzero said...

haha mengarot jek semua neh!

Lovely Bella said...

ct fad: uhuhu... salah title kot ... maybe sbnrnyer bukan islamic fashion.. aDEH

HEROICzero:btul2... mengarot.. karot, carot... heheh merepek dah aku ni

Nurul a.k.a Riko said...

Speechless! Sumer baju mcm tak cukup kain ajer. Malaysia Boleh!

- zuriey - said...

ish tak menepati tema langsung

LIP (^_^) said...

pelik..

Shukri Mohd Ali said...

kahkahkah...islamik la sangat... ;D

mahira oya said...

busana muslimah kah..hehe..
x mcm fokus sgt islamic pesen nya..

teratai said...

betullah tajuknya mcm x sesuai je dgn baju2 yg digayakan! islamic moderen kot!!!

Lovely Bella said...

Nurul aka Riko: hehehe bella pun speechless tuh yg x bebel lebeh2 tuh..

zuriey: patut bt tema len kan.. adeh

Lovely Bella said...

LIP: heheh pendek je komen kak... x de idea eh.


shukri mohd ali:org yg design bukan islam kot..

Lovely Bella said...

mahira oya: erk.. agaknyer designer die konfius kot..hehhe

teratai:ermm..tuh laa tajuk je lebeh kan... :)