Blogger Tegar

05 October, 2010

Crafted by Mei


Salam ♥ semua!!!

Ari nih hepii sebab dah dapat rantai pjg yg aku order dari sorang blogger nih... first time aku jejak ke blog die.. aku rase tertarik giler ngan bracelet, long necklace and earing yang die buat... mmg unik and yang penting x dpt nak jumpe kat luar...

siyes.. kreatif.. n cantik!! aku suke kumpul bracelet.. tp bile tgk design die aku jadi tertarik nak beli long necklace... aku x pnah pkai pun sebelum nih... heheeh nak try laa..pkai ngan baju yang plain ke.. agak sesuai kot.. heheh





Ni rantai nyer ... tp kalo korang nak tgk ngan lebeh jelas korang leh gi tgk kat blog die... gmbar lagi cantik tertarik menarik laa... hehehe aku nye hp murah jerk.. jadi x bape nak clear sgt gambonyer...


link die nih yerk kengkawan: craftedbyMei

notakaki: ari nih rase mcm x nak buat keje, nak gi blogwalking laa... la..la..la..la..

10 Org suka Komen..:

e j a a z i z said...

i like ...:)

wan sujaihah said...

cantik lah...laa ko minat rantai camni ek...memang cretif...

Lovely Bella said...

ejaaziz: hehhe i also like maa..

wan sujaihah: ermm.. aku x pnah pkai pun rantai.. tp aku tgk cm menarik jerk.. plus baju aku byk plain so just nak bg nampak ceria skit aa.. konon laa..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cantek..
:)

- zuriey - said...

lama xdgr citer bella..anyway selamat hari raya..ehhe

Lovely Bella said...

men!t! senja: leh ko beli kan utk awek ko... jgn kedekut sgt.. hehehe

zuriey: tuh laa.. lame x dgr cite zuriey gaks!! selamat hari rayeee!

mahira oya said...

nice la...mcm kite pon ade lebih kurang..

EnO said...

wahhhh.... cantek nyeee... update pun ko erkk... lame dh aku tunggu

Lovely Bella said...

mahira oya: yeke... heheheh... comel kan...

En0: heheheh sory aku bz.. kamu pun tau kan kenape..

¶A.K.I¶ said...

wooohh... blogshop tok aksesori~

hmmm lme gak aki x shop online ni~ hehehe