Blogger Tegar

16 February, 2011

Saiko Yang Hodoh



Khas buat si Saiko Hodoh.. ( mesti blur kan.. refer entri tajuk Serius bangang)

Sebelum aku taip panjang lebar.. aku nak mintak maaf... aku tak de pic baru nak letak.. so tak dapat la ko nak curi untuk update kat tagged.. tapi maybe ko leh try laa cari kat facebook member² aku... mungkin ada gambar terkini n tersensasi...  Ko pun memang tak de kerja sangat kan... kerja full time ko suka menyusahkan orang .. betul tak? (hmmm.. sangat mencabar kerja ko tu)

Thanks juga buat  ko sebab bagi aku rasa macam mana bila jadi famous.. memang best ! And ekceli tak memberi kesan pun kat aku.. sebab aku boleh ignore semua benda tu... tapi sebab kan ko ni memang ada gila yang terpendam .. so ko nak susahkan aku lagi dengan bagi plak no phone rumah family aku plak... Nice....

Dalam tak sedar ko ada tertinggal bahan bukti yang aku dapat trace.. and aku tau siapa ko..  hahhaa sebab aku ni bukan macam ko saiko plus bodoh... aku akan buat benda ni perlahan² so that ko leh enjoy moment ko oke.. lagi pun tak lama lagi ko ada big event kan... so aku bagi lepas dulu laa semua tuh...

Ha.. sebelum aku end kan entri ini...aku ucapkan ko bahagia la dengan apa jua yang ko buat sekarang... btw aku agak simpati la pada yang bersama dengan ko.. sebab.. ko hodoh.. bodoh.. and saiko.. serius kombinasi yang sangat teruk!

And untuk kengkawan blogger aku... apa pendapat korang kan.. apakah hukuman yg sepatutnya si saiko ni dapat eh di atas, mencuri gambar, buat akaun palsu, sebarkan info peribadi aku dan memburuk² kan aku..

36 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

patut kite rejam jew...

Queen said...

hurm..tayang muke die besar2 kat sini?hehehe...=)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

trime kasih singgah dan hantar komen di blog saya..saya folo blog sdri...

semoga berkunjung semula ya

HEROICzero said...

biar.. biar... jgn melawan. haipp!

*eh dh boleh komen dh post aku. sila2.

http://heroiczero.blogspot.com/2011/02/kekasih-ii.html

bidadarihijau said...

ade jugak ehhhh org mcm neh???sewel lagaknyeee

Nurul a.k.a Riko said...

sabar yer Bella. Insyaallah...doa org yg teraniaya...biasanyer Allah makbulkan.

Adlan Solis said...

buat jer press conference..anda kan popular..thehe..^^

Lovely Bella said...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ huhuh aku ade terpk gak idea tuh

Queen: ha... idea yg menarik... biase sume org tau kan..


sahromnasrudin: tq kerane follo.. akan ku singgah selalu

Lovely Bella said...

HEROICzero: np nk biar lak? huhuh oke akn ku komen..

bidadarihijau: mmg rmai yg sewel.. tp yg sewel terpendam ni mmg bahaye..

Nurul a.k.a Riko: thanks ahkak.. tp sbr bella ade hadnye..

pembaris said...

bercerita tentang cencurut kah??dia hodoh dan saiko jugak..keh3

genny da bomb said...

biar dia kene tangkap bg merasa dok dlm jel sebulan dua..

alinac lover said...

isk sapa tu kuang asam jugak la

org yg dikenali ke?


Jom Slim Sama-Sama"

.:: dieylah :: said...

msh lg ke?phak tagged xde action lg ke bella? sabar jela..org cmni plu di biar mampusss..=D

oya said...

benci!!!!hukuman berat..

maCy said...

teringat encik psychopath. harharhar

skandaLdariLangit said...

tidak kacak~ huhu

rossoneri said...

ohhhhhh kwn kita ada penah kena..teruk lah dia kena..dia cuma leh try to talk je dgn psiko tuh.. tapi dah kata psiko,bukannya dia dpt terima n bincang dengan kita pun.. jadi dia hanya xpedulikan je. doa byk2,smoga Allah s.w.t bagi petunjuk kat dia...

Hantu Kak Limah said...

huhuhu...biarkn die brnapas lg beberape saat lg sblum die terjun bunuh diri...huhuhu..aku kejam...

Eazy Izzuddin said...

aiyoooo
xD

p/s:
Sesi Terjah SB

Sharinginfoz said...

nak bagi hukuman apa ya tengah fikir2 tapi tak tahu juga

Un Phat Lee said...

sampai camtu sekali.haih.dengki ke hape ni?

Lovely Bella said...

pembaris:huhuh cencurut.. apakah spesis itu?

genny da bomb:sebulan dua? erk bella kalo nak setahun dua...

alinac lover:ermm..tak lah begitu kenal.. tapi tau sape.. hohohoh

Lovely Bella said...

Adlan Solis: owh idea yg menarik!!

.:: dieylah : buat mase ni tagged yg lembap tuh x de action tp dah ade feedback from cyber security..

oya:huhuhu aku rs cm nak heret die kat jalan raye.. oke x?

maCy: erk siapakah itu macy?

Lovely Bella said...

skandaLdariLangit: tidak mengapa tidak kacak.. asalkan x gile.. :)


rossoneri: uhuhu boleh kalo nak pedulikan kalo die tak melampau...

Hantu Kak Limah: hahah aku suka kekejaman itu!! hahahha

Eazy Izzuddin: hhuhuhuh

Lovely Bella said...

Sharinginfoz: huhu pikir2.. hehe


Un Phat Lee: maybe dengki, cemburu, rs x selamat.. hohooh.. itu sume menjadikan dia gila..

wahida said...

hai dear...

dah baca n3 serius bangang tu...mmg bangang betul la org tu..

thanks drop by my blog, awat x follow sekali? x pe, biar saya yg follow dulu, saya tunggu tau!!

Anati Soki said...

kite bako je.. wakakaka..
ok.pendpaat anat kan.. ko biarkan je la.. nnti2 lama2 brenti la tuh..
plus.. anat dlm real life.. anat stick to " WHAT GOES AROUND COMES AROUND" sapa la kita nak bg balasan kt dia kan. allah tuh maha besar.. bia allah je yg tentukan. hehehehe..
tp lg best kalao org cmtuh. ko ekntut2 kt muka dia.. wakakak

Nasuha Salleh said...

report kt polis...
bg masuk mahkamah dan saman !!!

My Recent Post: Makan Ayam Dengan Bahan Kimia

Kyuubi said...

tenang bella. tenang. What comes around comes around

yieyaw said...

saiko betol cik bella ni

Lovely Bella said...

wahida: huhuhu thanks sudi follow..:)


Anati Soki: kentut2 di muka nya.. wa.. kene simpan kentut nih.. hohooh


Nasuha Salleh: huhuh mmg nak bt cenggitu pun


Kyuubi: fuh .. tarik napas.. lepas.. tenangkan diri.. hehehe


yieyaw: aku saiko? hehehe ok time kasih..

Achilles Monoloules said...

Hai bella =)

Anonymous said...

Idiot & Crazy!! If you're not disturbing somebody.Nobody will disturb u.What goes Around Come Back Around!! Look for your badness.. BITCH!everyone who's support Bella statement please judge her back.

Anonymous said...

Kenapa kita kena dgr sebelah pihak? masyallah..do not judge by its cover..kita hanya mendgr tetapi Allah s.w.t lebih mengetahui..

Anonymous said...

Siti Nabilah Binti Rosman adalah seorang perempuan murahan yg rosak di usia muda..If ape yg sy ckp ni salah mntak die deny this statement.Pussy bau longkang!! Main ngn ramai jantan in 1 time. macam Pelacur!!

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/