Blogger Tegar

22 June, 2010

Shuussshh... ko diam bleh...


Entry emo lg kengkawan.. adehhh.. aku x nak pun.. tapi nape ntah sejak menjak nih cam rmai jerk mau cari pasal ngan aku.. ke aku mmg saje cari pasal kan... Kadang² aku rase nak sepak, and lekatkan kat dinding org² yg hipokrit+ sukeee jagee tepi seluar org.. ko x de seluar sendiri ke nak jagee?? Depan aku ke main eh... baik gilerr nak mampuss!! tapi blakang aku.. ko banyak bunyik plak...

Aku x paham laa nape org suke nak memutar belitkan fakta.. ke mmg ade spesies manusia yg suke buat org len bergaduh antare satu same len.. Puas agaknyer hati die bile org len bermasam mukee , benci membenci!! Aku rase spesies org cm nih patut di masukkan ke wad GILERR jerk... sebab dorang x dapat nak pikir ngan warasnyee..


Dah.. dah.. aku x mo dengar ape² pun... sebab setiap butir perkataan yg kluar dari mulut ko satu haram pun aku x percaye!! Dari ko abeskan air liur n keringkan tekak ko.. lebih baik ko senyap...

18 Org suka Komen..:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adoii..
btol nye emo nieh...
;)

Lovely Bella said...

men!t! senja :huhu blog nih dah mcm e-diary plak...

De'din said...

huh..
cold down!!
hehe :)

mahira oya said...

benci org camni..busy body..
sakit hati kan..
sabar je la ek..

Lovely Bella said...

De'din: :D saje nak emo2.. pas dh luahkan rs lega plak di hati ini.. hehe

mahira oya: mmg btul pun.. kalo rs x puas hati jumpe la kan..

¶A.K.I¶ said...

waa!! marahnye bella!
hahaa..
jauhkan sikit demi sikit bergaul dgn org mcm 2 kerana dia akn menyebabkan bella x kn dapat menjadi 100% manusia yg hebat.... nak taw lebih... tipsforsuccess.org

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah N3 berapi nie...cool down k bebeh..take ur time..*HUGS*

Ross Tina Abdullah said...

relax2..org2 gitu mmg ramai..

jane said...

eh ehe

hypocrism is a must to be hated

wakkakkaakaka

n i hate liar!

jom belasah sama2

>__<

wan sujaihah said...

bella n3 ko ni asik nak hangin jer...ko bawak2 la ke alam perkahwinan..ader jugak org nak tenang kan ko..haha

udah3 tu,,pasni aku taknak tengok ko bukak n3 begang2...kang mau ko lagi sakit kepala....

Freaky Pinklady said...

Rilex beb...
orang camni mmg patut kene sepak n lekat kat dinding ajer...
die jeles kat u kot?

HEROICzero said...

agak2 ah nak marah bos mcm neh skali...

heheh! pEacE~! =P

Peminat Katie Holmes said...

sabar2.
tarik nafas dalam2.

Lovely Bella said...

aki: kt blog jer taip nmpk cm mrh.. heheheh tp kt luar senyummm jer

purplelicious: huhuhhh hugs laa jugak.. tq2

Ross Tina: btul2.. heheh dah relax dah ni :)

Lovely Bella said...

jane: same la kiteee... jom!

wan su: adehh dh lebih komen nih.. heheheh... kawen?? erk...

Freaky pinklady:erk jeles? maybe... hehee terperasan plak

heroiczero: bukan boss laaaaaaaa... huhuu org len..

Lovely Bella said...

Peminat Katie Holmes: Emmm (sedang tarik nafas)... fuhhhh hembuss heheh

e j a said...

i dont like this type of people too.avoid!!

rossysweety said...

wah ...marah gile ni...biasa tu bella...kat mana2 pun sentiasa ada org yang dengki ngan kita....mmg patut sumbat dlm wad gila pun...hahhahahah