Blogger Tegar

30 June, 2010

Dpt hadiahhh!!! hoye!!

Yea Yea Yea aku dpt hadiahh... korang ade ke?? (berlagak nak mampus) .... ni bukan hadiah birthday yek kengkawan.. maupun annivesary.. hehehe tapi hadiah aku menang contest...

Contest ape??

Heh.. sebelum tuh mau cite.. siapekah gerangan yang menghantar hadiah nih pade aku... die sorang blogger gaks.. pernah bekerje kat tempat aku keje skang.. Commerce Dot Com Sdn Bhd.. tp len department.. kerane die nih tersggttttt peramahh.. make aku kenal laa ngan beliau nih... mmg kecoh jerk laa dulu dek suare die yg lunak n merdu .. chewahhh dah abes baik ayat aku nih... tapi perkenalan aku kejap jerk ngan beliau nih .. die pun memblahkan diri... huuhuh sedeyy!!



ni laa org yg bertanggungjwb memberi kan hadiah kat aku name beliau nih Zalikah nih link ke blog beliau http://zalikahharmeni.blogspot.com/.

Ha... so berbalik kepade contest ape yang die buat nih kan... check entry die nih.. tajuk entry " Pengumuman penting buat sume" contestnyer.. sape yg jadi pengomen(ade ke?) yang terbaik... hahahah makanyaa.. seperti yg korang tau.. aku yg dpt hadiah kan. .. so aku mmg pengomen yg terbaikk laaa!! huhu sungguh takbur dan riak aku nih...


Kalo nak tau sebab kenape aku leh menang.. leh bace laa isi n luahan hati dari tuan punyer blog nih... dekat entry nyer bertajuk " The Winner is......" . hohohoh...


Hadiah ape???

Dah pjg lebar dah aku menaip tp x de plak gmbo nyer kan... nih die hadiah nyer..


Kad congrate!!

ermm.. dgn buku nih aku akan jadi lebih sehat n cantik!!!!!! hoye

Selendang yg kiut miut.. mmg kaler feberet!! tahu2 jerk...



Thank u so muchhh !! Hadiah nih sungguh bermakne... sebab hadiah pertame aku terime sejak aku berblogging nih... x sia² aku mengomen sane sini... Beliau kate akan buat contest lagi... Jadi kite tunggguuuu k... mane tau korang pun leh join samee!! mmuuuaaaahhh!!♥


11 Org suka Komen..:

- zuriey - said...

tahniah..leh pinjam tudung tue nanti..hehe(xtau malu)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

wah best2 dapat hadiah....

Lovely Bella said...

zuriey: meh laa umah.. bella bg pinjam.. heheh

Purplelicious: heheh akak bt laa contest gak .. bella pasti join!!

helmi said...

congrats...

HEROICzero said...

hahaha congratz~!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah~

ZaLIkAH's LIfE.. said...

wallla.....cik bella..tahniah yer..hehe.....sori la hadiah x seberape...

next contest try lg k..pas ni lg gempak....

tq yer coz sudi bace blog aku

bella mmg best la..kwn2 yg lain..sile bace n komen blog bella k..tq...

Lovely Bella said...

helmi: time kasihhh!!

HEROICzero: hahaha time kasih lagi buat kali ke 2

men!t! senja: huhuh time kasih buat kali ke 3...

zalikah: ohohh... hadiah tuh x seberape di matamu.. tp bermakna di hatiku.. chewaahh..!!

LIP (^_^) said...

tahniah dear... :)

¶A.K.I¶ said...

huaa!!
tiutnye slendang itu!!
tahniah2~

eT said...

tahniah...wah..pasni makin cantik n sihat la bella..hhuhu