Blogger Tegar

08 June, 2010

Aku happy!!! Hoye!!!



Thanks kat Pinklady
yang sudi mengtag aku.. erk.. gmbo kt atas tuh patut buang laa "MR." tuh kan.. hehe tp xper org dah bagi.. aku amik jerk.. !!

Aku suke gi singgah kt blog beliau nih.. blog seorang gadis.. hehhe aku rase laa mude n cun jerk aku nengok.. bukan level macik² lagi.. hermm aku suke bace kesah² die.. ade jerk die nak cite.. kdg² buat aku rase life aku bosan n x menarik.. x de bende pun nak cite.. so aku suke laa bace kesah org len... Ade mase korang singgah menyinggah laa yerk... kan amalan yg mulia tuh hehehe..

so sementare aku tgh kerajinan nih.. aku nak jawab laa soklan² tag nih.. hOhoHo.. layan !!

1. Adakah anda happy skang?

Ermm... sejak menjak nih x bape nak heppy.. tapi ari nih heppy!!

2. Kenape anda happy?

Aku heppy sebab.... keje aku di opis berjaye di siapkan dengan cemerlanggnyeeee..

3. Apakah benda yang leh membuat anda heppy?

Benda eh?? skang nih yg leh buat aku heppy sebab aku ade kekasih gelap... aku leh peluk² and beborak ngan die...

nih die kekasih gelapku.. huhuh kacak x?

4. Pernahkah anda menerima tag?

Pernah.. tapi ikut atas kerajinan utk menjawab nyer.. hehehe

5. Nyatakan warna yang anda suka?

Purple and Pink!!!

6. Beritahu org yang mahu anda tag?

Huhuuh aku mau tag sume bloggers² yang aku buh link korang kat blog aku nih.. hohoohhoh!!

7.
Tuliskan sesuatu tentang orang yang anda tag.

Kengkawan... dari korang asik blogwalking jerk ape kate.. jawab jerk soklan² yg di atas tuh...boleh yerkk.. muaaaahhh!!♥

8. Adakah anda happy dgn apa yang anda ada skang?

Sgt happy and bersyukur.. dan akan berusaha lebih gigih utk menghappy kan diri ke tahap yg maksimum .. insyaAllah.. ☺



16 Org suka Komen..:

Encik Tikus said...

tangan saya tetiba klik iklan kamu,haha :)

meo188 said...

wah comelnye peguin... nak!

nak buat smack down kat penguin tue... hahahaha

btw, slm kenal!

Nurul a.k.a Riko said...

give me 5! Yes! Ahkak pun suka pada kaler pink & purple. Nice kan? he..he..he..

Lovely Bella said...

Encik Tikus: nanti aku ku terklik kt iklan kamu juga ya!!

meo188: erkk.. ko mcm bf aku kan.. asik nak smackdown jerk.. nanti penyek aa peyut die!

Nurul a.k.a Riki: SeP!!!!nice bangeettt!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku xnampak name aku...
selamat...

wan sujaihah said...

meriah ngan tag blog ko ni..hehhe..satu pencapaian tu

- zuriey - said...

comelnya kekasih gelap dia

Lovely Bella said...

men!t! senja: erk.. ko x nampak ke link blog ko kt blog aku nih.. jgn ko buta kan mate ko eh.. sile² jawab jgn segan heheh

wan sujaihah: hohoho.. ko jgn ckp byk su.. ko jawab jek tag aku tuh.. heheh

zuriey: heheh kekasih gelap yg x berape nak gelap...

ct fad said...

hehe..kacak sangat kekasih gelapmu itu..kalah tom cruise tauu..

Lovely Bella said...

ct fad: herm mmg penguin yg kacak!!

wiena said...

kacak en kekasih gelap anda heee..
kte dh curik tag kmu ni heeeeeee

Lovely Bella said...

wiena: heheh di persilakan anda mencurinyer.. heheh :)

rossysweety said...

fuh....terperanjat...baru cadang nak anto JAWI ke rumah!!!hehehehe

Lovely Bella said...

rossysweety:fuh nasib baik kekasih gelapku spesis penguin.. kalo x.. adehh nayaaa.!!

HEROICzero said...

ah~!! nampak link daku situ~ cis, tambah lagi hutang tag macam neh.. 3+1. haha~


*cis cis cis, sungguh gelap kekaseh anda yek.. hampir2 salah faham td.. hahaha~

fikah mus said...

ish, geram tengok kekasih gelap akak tu.
tolong peluk cium boleh??
heee.