Blogger Tegar

28 May, 2010

Erk ... aku mimpi??

Terjaga ku dari tido yang lena.... melangkah malasss menuju ke tandasss.... matahari menyakitkan mataaa... la..la..la..la.. bersama-samaaaa... kita bangun hapdet blogg.... heheheh sedap x lagu aku ubah suai skit.. mintak maaf yerk kak Ella.. bella kebengongan pagi jumaat nih....

ade rupe mcm tgh bengong x?

Di hari jumaat yang cerah, ceria n penuh keberkatan nih.. aku bangun tanpe di kejutkan oleh bunyi alarm enpon and suara² yang membingitkan tlinge aku nih.. Tapi aku terjage disebabkan mimpi yang x indah lansungg... Dah lame dah aku x memimpikan diri.. bukan tido aku lena selame nih.. cume aku jarang mimpii... and kalo aku mimpi x penah nyer indah... selalunyer.. Seram, Pelik and ntah pape ntah... dan mlm tadi adegan mimpi yang x indah tuh berlaku lagi.. kali nih... mimpi aku bermula dengan...


berade di sebuah bangunan lamee yang ade rmai org.. maybe college kot...


and tetibe je aku dah ade rmai kengkawan... pelik sebab satu dr kawan2 tuh lansung aku x kenal...tapi rs mcm femes plak time tuh.. sebab sume knal aku...
So dlm aku menjalani kehidupan mcm student tuh... satu ari aku pun duk laa kat satu tempat mencari ketenangan diri... aku x tau la nape.. maybe waktu tuh aku x berape nak tenang kot.. heheh



Dlm aku duduk ... berangan ntah pape ntah.. tetibe ... org rmai berlari lintang pukang..." eh asal nih... "kata aku dlm hati.. hehhe ade dialog plak...

rupe2nyer.. ade byk spesies monster yg aku x tau dr mane dorang dtg menyerang... abess bangunan² di robohkan ikut suke dorang.. perghh.. aku pun lari... lari... and lari.. lagi....




Aku sorok kat dlm library.. ntah nape la aku lari ke situ... huhhu dlm aku ketakutan yang teramatt sgt tuh tetibe aku terdgr ade bunyi... aaaaaa dlm ati aku leh pikir nih ape plak.. x kan mimpi antu plakkk.. x beshhh btul!!!



Ade plak bayang² org yg berjalan masuk ke dalam library... fuh aku pun lega skit sebab aku nampak mcm kaki org... pak.. pak.. pak.. bunyi kasut die... and bunyi tuh cam makin hampir jerk kat tlingee aku nih.... mmg btul die dtg menghampiri aku... seorang perempuan yg aku x bape nak jelasss mukee nyer... di hulurkan sumthing... korang nak tau ape die hulur kat aku.... jeng .. jeng...


die bagi aku nih laa.. MAMEE MONSTER kate beliau if aku makan.. aku jadi kuat and leh lawan sume monster² kat luar tuh... lalu die menghilangkan diri... and tetibe aku dah tejageee.. potong btull!!! nape x tunggguu aku mkn dulu mameee tuh.. aku mmg sukeee mameee..!!! nih yang aku geramm nih... x pnah nak tunggu mimpi tuh abes btul²... dah terjage...

ni la mimpi aku yang buat aku rase terus nak hapdet blog... ntah pape kan.. nape mamee tuh leh tetibe masuk... tapi bile di pikir² kn.. aku mmg suke makan mamee tuh yg agaknyer termasuk dlm mimpi... hohohohoho...


14 Org suka Komen..:

mizzura said...

wah itu macam pun ada..haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

name pon mamee monster....
so leh la lawan monster...
hahaha...
-)

mardhiah ismail (: said...

wau hebat ! :D

Encik Tikus said...

haha, mimpi yang tah hape-hape :D

Lovely Bella said...

mizzura: mcm² ada...

men!t! senja:ermm aku x smpt nak mkn pun mamee tuh.. huhuhuh

mardhiah ismail: huhuuh ape yg hebat??

Encik tikus: ko ade ke mimpi ntah pape2?? huhu

Freaky Pinklady said...

hihihihihi...sronoknye mimpi cam ni!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalo ko makan mesti jadi superwomen...
=)

HEROICzero said...

mimpi pon, mimpi gk.. tp rasa mcm terkena, rasa mcm tertipu jek bace post neh... keh3x

iNA said...

wah...leh jd duta mamee dh nie..hehhe...

Lovely Bella said...

freaky pinklady:erk seronot ker.. frust woooo mimpi cenggini

men!t! senja: hohoho superwoman.. aku mcm dah terbayang costume aku.. hhahahah gile huduh~

HEROICzero:huhuhhhu btul aku mimpi cmtuh..x tipuuu..

Lovely Bella said...

iNA: aku mmg nak jadi duta mamee tp dorang jerk x nak amik aku huhuh.. aku sll ape mkn mamee...

- zuriey - said...

beli je mamee tue. baru brapa sen. kalau teringin sgtla kan

fikah mus said...

entri bergambar lagi, yeay!!
tak tahan yang last2 mamee monster tu.
heeee.

EnO said...

cm siott jee mimpi ko bellaaa.. x lehh blahh tull.. sbrr jee rr akuuu....