Blogger Tegar

24 May, 2010

Nape aku kuat smoke??

Semua orang tanyee nape aku smoke kuat sgt....

Huh.. dulu aku x mcm nih.... :(

Dulu aku mcm nih.. baik jerk...


sehingga aku berjumpe dengan seorang awek nih...


Aku suke sgtt kat die... die comeeyyy... !!


Aku berjanji macam2 kat die... huhuhu aku belikan die rantai..


Tapi akhirnyer die bagi bunge kat aku camnih... and lari tinggalkan aku..huhu

Aku x tau kenapee.. aku konfiuss!! aku peningg!!

Ade yang kesian tgk aku dorang offer aku nih..

dari situla kesah aku mule smoke... huhuhuh



*Cerite di atas adalah rekaan semate2 tidak ade kene mengene ngan mane2 baby.. hehehe Harap maklum yerk...


Merokok membahayakan kesihatan yek kengkawan..



30 Org suka Komen..:

Encik Tikus said...

miaahaha.cerita yang menarik ! :D

icee-yah said...

em..ramai baby comella:)huhu..yang smoke tu pling tak thn..

iNA said...

tp awek die tu kiut sgt...hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku terpengaruh...
hehehhe...

♥ciK-t0ge ♥ said...

hehehe...
isKK..
xpe la kaLo sm0ke..
naM0 jd heaVy sm0ker k..
bahaye nNty..
kaLo xheaVY xpa..
nntY es0k Lusa boLe traiN utk beNti..

Lovely Bella said...

encik tikus: hehehe ko smoke x nih??

icee-yah: haa.. mate die tuh kan.. yg x leh blah...(pic baby yg smoke)

Lovely Bella said...

iNA: kiut mcm aku x beb??? hahahha

Lovely Bella said...

men!t! senja: ko nih cepat terpengaruh nih.. adeh...ape nak jadi nih heheheh

cik toge:rs mcm dah heavy dah nih... sila bagi kauseling yerk kt beliau heheheh

fikah mus said...

cerita bergambar!!
cun la!!
patut akak letak skali gambar paru2 rosak truk.
bia lagi menakutkan.
heee.
teringat pulak kat kawan yang suka buat cerita bergambar macam ni jugak.

Lovely Bella said...

fikah mus: huhuh siapakah yg di ingati tuh... jeng jeng

Alynn Notnot said...

x thn la org smoke! nnt migrain kalo bau asapa smoke =.="

helmi said...

bole buat iklan msuk kt tv.

rossysweety said...

hehehehe....pandai ajer buat cerita....anyway , its nice

salam perkenalan

HEROICzero said...

saya dengan ini berazam untuk berhenti merokok pada bulan 6!! tahun nya bila belum ade kepastian. keh3

~kuyam~ said...

ptt la de tergoda
awek dia tu comel sgt
hahaha :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jadi diri sendiri...
hehehe...

wan sujaihah said...

hahah pando ko buat citer baby ek..nanti ko buat kisah hidup aku pla...:P

Lovely Bella said...

Alynn Notnot: heheh kalo kene asap leh semput kan.. x baik sungguh utk kesihatan

helmi: heheh kat tv x mampu.. buat kt sini je laa..

rossysweety: salam perkenalan jugak.. heheh idea dtg bile nengok gmbr2 tuh.. hehe

HEROICzero: ape kate ko dah mule pikir kan bile tahunnye dari pikir bulan ape.. heheheh

kuyam: ha.. tau x per... comey gilerss rs cm nak cubit2 nak lambung2..

men!t! senja:ha.. baguih jadi diri sndiri.. bertuah awek ko.. hahahaha

wan sujaihah:heh, ape kate ko cite kan kat aku kesah ko.. aku nak tau nih.. :)

wiena said...

cute heeee...

mahira oya said...

comeynya budak nih..
adik dilarang merokok..

lieya orange M.I. said...

...bnyk nyer gambar baby.....=p

ElyaElmo said...

ha3..nicee......
terkejut elya td bella.....

mardhiah ismail (: said...

hehee , cumel gile !

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ohhh baby2 tue sangat sweet..mintak2 ada la kenan kat mana2 yang cute mute tue nanti.heehehhe

Lovely Bella said...

wiena: baby2 mmg cute.. ☺

mahira oya: heheh dgrla nasihat dr kakak oya tuh..

lieya orange: heheheh smlm mood baby..

elya: hehe ingat bella smoke eh.. adeh x kannn

mardhiah ismail: yeee... bakal baby kie pun akan comey jugaks.. heheh

purplelicious: aminn... !! ♥

- zuriey - said...

cutenya gmbar baby pakai tudung tu

YucIkA said...

hi bella...1st time kot singgah sini...

sgt nice entry ni..sukeeeee :)

EnO said...

comell toll pic baby2 tueee.. tang yg awekss tue pling chomeyy.. heheheh.. citerr yg siott n best n klakarr.. ehhehe

Lovely Bella said...

zuriey: heheh bella pun suke yg pkai tudung tuh.. cute sgttt

yucIka: hehe yeke 1st time.. selamat dtg !! heheh ermm thanks dear

EnO: singgah pun ko.. bile nak hapdet blog nih.. lame dah aku tunggu :)

EnO said...

aku dh update dh... ehehhee.. nnt aku rerajinkan diri aku buat karangan niee.. ehehehhe