Blogger Tegar

07 May, 2010

Hari yg muram.. suram.. gelap.. mendung...

Emm.. x tau nak describe camne aku rase ari nih..

Ade rs mcm nak nangess... rase bosan... marah... benci... menyesal... serabut.... tensenn!!


Susah kite nak bagi org paham ape exactly yg kite rase n lalui skang... x tau nak jelaskan dlm bentuk ape.. percakapan ke.. penulisan ke..

Silap cakap leh jadi gaduh.. leh jadi mcm2 perkare negetif.. len kite nak sampaikan len plak yang di terime.. (mungkin gaye penyampaian aku tuh kot x bape nak betul)

Tapi?

Kalo x luahkan hati sendiri yang sakit.. waaaaa!!!

huhuuh... hope ape yg aku rase ni x lame... aku nak biarkan mase yg menentukan... bak kate omputeh.. let time flies..

sorry.. sebab entry kali nih lebih beremosi ..








16 Org suka Komen..:

¶A.K.I¶ said...

the egg pic is quite funny!
hehehe..
alaa dea... let be gone be by gone... sumtimes action speaks louder than words...
so klu xmpu nk luah ngn kata...
luahkan la ngn body language~ =D

Lovely Bella said...

aki:hhehhehe.. body language eh.. gud idea..nak prektis dulu dpn cermin takut dlm hati x same ngan body language... :)

encik tikus said...

Pergilah berjoget,sure hilang bende alah negatif tuh :)

Lovely Bella said...

encik tikus: ermm x dpt ku bygkan aku joget cmne.. adehh.. heheh :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

rase ABC nieh...

Queen said...

hye...kita ziarah kembali..

jangan lah sedey2... hidup mesti mau heppi...takpe..kadang tu kita dipengaruhi emosi sahaja semata2...nanti dah mandi..dah makan..dah solat ok lah tu..

marilah sama2 berhoget di petang hari...lalallalalalalla

lieya orange M.I. said...

sabar yer...=)

Lovely Bella said...

men!t! senja: skang asik ujan x leh mkn ABC nanti batuk..huk..huk

Queen: tuhlaa balik nih mau makan.. bile peyut kenyang hati pun senang.. la.la.la..

lieya orange: heheh tgh sabar nih.. sambil berblogging..:)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

biasa la tue adat kehidupan..kadang2 susah nak pahamkan orang maksud kita yang sebenar..tanpa asal usul kita maksudkan lain..tapi pengertiannya lain..sabar k...lumrah kehidupan..ada masa kita gembira..ada masa kita berduka... :)
*HUGS*

mardhiah ismail (: said...

laa , mcm tak best je. sesedih.

LIP (^_^) said...

wipe away ur stress cos a pretty rainbow is always there for those who are patient dear...

intankuterpilih said...

jgn emo2 sangat...tenang2 jerk key...

Sukma SuKkma said...

Salam perkenalan

Happy weekend peep...
Take care

Regards,
Sukma

fikah mus said...

chiil ya sis!!
jom saya belanja bento yang comel tu k??

genny da bomb said...

rilek2...dah meluahkan tadi kan..hope it helps a bit walopun tak setel lagi kan hehe..

iNA said...

u can coll me dear...like old time hehhehe....