Blogger Tegar

29 December, 2010

Kekasih Bruno Mars @ Malaysia!!


Petaling Jaya: " Bruno Mars pakwa aku la, dia kata aku girlfriend dia yang pertama dan terakhir"  kata seorang wanita ,Dayah,24 dari Jalan Tandang, setelah ditemu ramah membuat pengakuan bahawa beliau adalah kekasih Bruno Mars yang hensem lagi suara sedap tu, kira-kira jam 10.30pagi tadi. 

Dayah di temui  membuat penyataan menaip melalui statusnya di Yahoo Messenger  "betol la waniee.. bruno marss tue pakwe akakk" akibat dari salah paham dan perebutan yang berlaku antara rakan sekerja yang juga turut mengaku adalah kekasih Bruno Mars. 

Katanya, seorang rakan sekerja beliau  yang sering menggangu dan memberitahu bahawa penyanyi tersebut juga adalah kekasih kepada Bruno Mars dan memintanya untuk tidak mengganggu hubungan mereka membuatkan dia bertindak membuat pengakuan secara terbuka. 

Bruno Mars atau nama sebenar beliau Peter Gene Hernandez, 25, adalah seorang penyanyi , penulis dan penerbit di Amerika Syarikat. Dibesarkan di Honolulu, Hawaii oleh keluarga yang juga ahli muzik tidak mahu membuat sebarang penyataan berkenaan benar atau tidak dia mempunyai kekasih di Malaysia 


Sumber gambar: google dan Fesbuk.

notakaki: jangan marah dayah.. gurau² je.. mane tau bruno bace kot .. hahahahah hanya gurauan semata-mata tidak ada kena mengena ngan bruno mars.. hahahhaah


31 Org suka Komen..:

EnO said...

weh bella..... die maluu laaa... nnt die buat pengumuman.. ko tunggu jeee... hahahahahha.. my future husband tueee... kehkehkeh

Lovely Bella said...

EnO: sengal tull ko nih kan... aih.. hehhee

ilyani said...

wakakaka..memang pecah perut aku baca.pastu yg dayah dgn nama sebenar tu tetap gak pertahankan kenyataan tu lagi..waduh..waduh..bikin aku jd penin gini..

++tHe LoLLynIE++ said...

uihhh...walaupon cenoet jew namaku tersenarai jugak...

BM xde kena mngena dgn daku~~~

I love JM..bkn nama sbnr...
weeeeee~~

EnO said...

hahahaha.. apee lak sengalll.. mane aderrr sengall.. hahahahaa.. owhh brunooo... lurve3

nadzirah razalli said...

haha..semua nak berebutkan dia ni..takpelah..aku bg can :D ahaha !

EnO said...

nadzirah : macehh yeee.. sbb bg peluang.. kiterr leh kawan.. haahahhaa...

yaniee : betoll laaa.. aku x tpuuu..

wanie : ooooo... dan2 la kann x ngakuu.. nk kene nieee...

Lovely Bella said...

ilyani:hahah btul2 dayah dengan nama sebenar mmg tetap akan mempertahankan bruno die.. hahahah


the lollynie: erkk.. yeke.. x de kaitan.. konfius nih..

Lovely Bella said...

nadziral razalli:haahhaah ermm x per bagi je can.. tgk sape dpt hahahah


EnO: oiittt.. asal ko reply plak dr sini... nak take over eh,.. hahahha ngek tul

EnO said...

sekati aku la bella nk comment.. dh aku makwe nyeeee si bruno.. kene la comment2 niee.. ahahahahha

Fitrihadi.com said...

bruno mars ada kekasih di Malaysia???

tajuk panas suratkhabar esok;
"Seorang lelaki meninggal dunia kerana ketawa tak ingat dunia apabila terbaca bahawa bruno mars ada kekasih di Malaysia.."

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gaya die ade mcm mj sket kan...

Hantu Kak Limah said...

ternganga seketika..emm.. no komen...tgh tunggu weeding kat jer ni...huhuhuhu...

EnO said...

Fitrihadi : mak aiii.. smpai meninggal tueee.. laki plakk tueee.. ishh2... slah tajuk tue.. "lelaki tue menagis sbb bruno x nak diee".. hahahaha

meniti senja : x de pun.. wink2..

hantu kak limah : ternganga skjp x pe.. jgn lelamee nnt lalat masukk.. hahahah

p/s : bellaaa... aku ter comment sudahhhh

Lovely Bella said...

Sila abaikan EnO aka dayah mmg nama sebenar k..


Fitrihadi:erk.. panass nih.. huhuh mintak2 x rmai yg meninggal..


men!t! senja: hermm.. mj.. tuh mat jan ke.. heheheh

Hantu Kak Limah: nanti bella tlg send invitation card eh bagi pihk..

EnO said...

jgn abaikann sy.. hahahahhaah

e j a a z i z said...

bM juz called me...dia kata whos dayah...donnow...dia krim salam jer..btw...later dia akan bg statment...

Lovely Bella said...

ejaaziz: hahahahaah lagi terbaik.. x sbr nka dgr statement tuh..

EnO:dayah ko jgn nak memperthankan lagi.. nanti aku campak ko kt tg rmbutan.. mau?

EnO said...

ejaaziz : tue ayat jele tueee... baru je pas ckp ngan BM aka hubby.. hahahaa

Bella : pertahankan apee wehh.. mmg betull laaaaa

oya said...

uishh sume suke ek sama ini guy...

Solis said...

this guy nmpak mcm asian sikit yer tak...kalo jumper die, krm slm ah! hehe

EnO said...

oya : tue la.. ramai sgt peminat die niee.. smpai sy yg bakal bini nie pun peningg.. ahahhahaa.. ayat x leh blahhh...

solis : muke kami same ???? hahahaha.. same kannn... ader jodoh la tue..

p/s : bella.. aku tercomment lg.. sory.. ahahahah

Lovely Bella said...

Oitt dayah..Adess!!! ko lagi..


oya: x sume.. cume seketul manusia nih jerk hahaha

solis:dayah tlg kem slm kan k..

Chapit said...

ekekekeke.. kalah Terjah Melodi ni Bella ;)

Lovely Bella said...

chapit: hehhehe...huhu jgn masuk melodi sudah.. abes bella.. hahahaha

maCy said...

toink2 lawat bruno mars lagi. hik3

n i k l i s a said...

suka lagi dia sahaja. HAHAHAHA.

alinac lover said...

hehehhe panas je ek

hehhee

LIP (^_^) said...

aduyai...hampir terpedaya..

LIP (^_^) said...

aduyai...hampir terpedaya..

Lovely Bella said...

macy:hehehe.. lawat jer x per.. heheh

niklisa:hehe sama laa kite.. sep skit!

alinac lover: hehehe suam2 jer nih

LIP: hehhehe saja kak ngusik member nih... hehe