Blogger Tegar

27 January, 2011

Pink Itu Comell!

Ha.. jangan nak buat² terganga ek.. ni memang blog Lovely Bella yer kengkawan hahaha... perasan je kan aku bajet orang akan terkesima dan teruja masuk sini..

Okeh.. korang nampak and sedar tak atas sesuatu perubahan?? bukan perubahan aku yang makin kembang kot... tapi blog aku ni ... pink sudah... hoohohoh.. cantik tak?<-- ala² deco bersama eric

Sedeh aa lupa nak print screen blog lama... tak pa header pun jadilah..

Selamat tinggal pada blog purple aku tuh... bukan aku dah muak n benci nengok template tuh cuma aku rasa nak tukar selera... jadi gadis yang feminin skit...erk.. nampak tak kefemininan yang aku cuba tonjol kan kali ni... bukan setakat feminin tapi konon² lebih matang... adeh.. kalau nak muntah pi toilet cepat oke!

Aku pilih template ni sebab dia agak simple dan sebenarnya malas nak pikir n cari.. boleh kan? If korang ada cadangan or pilihan template len yang lebih menarik n tertarik n da bomb! sila maklumkan pada aku dengan kadar segera! eceh!

Oke mood nak merepek tak mai lagi.. so kengkawan hope korang singgah selalu walaupun blog ni dah berubah wajah..(emo tetiba.. iskk. isk.. isk..)

26 Org suka Komen..:

F@R@ said...

ala...kira ok la 2..sbb purple ngan pink lebih kurang jer..tp tetap lawa jugak..

Ikhlas,
_f@r@_
http://farafoe.blogspot.com

zuk zuhaiza said...

suke2..pink dan simple...

zuk zuhaiza said...

suke2..pink dan simple...

misz punat said...

saye suke pink sgt2..
cumel2...
kredit to bella~

arezura said...

ye pink tu mmg chumell..sy pon br terseda lately nie..huhu

Chapit Zulkefli said...

aha, ni kaler pink. then nampak neat n clean jea. x serabut ^^,

Nurul a.k.a Riko said...

Sweet!Ahkak suka cz sumer yg ahkak suka ada kt blog Bella...ada kaler pink, ada polkadots, ada reben...cuma tak ada butterfly ajer.

Suka blog yg nie...nampak tenang ajer! Jgn letak manyak sgt hiasan...cz nampak semak...yg nie just nice!

Lovely Bella said...

F@R@ : aah kan purple n pink cam adik badik.. x per pasni buh coklat ka.. ijau ka.. oke?

zuk zuhaiza: heheheh thanks! :)

Lovely Bella said...

misz punat : heheh kite suke purple sgt2 tapi.. x per laa pink pun oke kan..


arezura: heheh nape dulu tak suke pink eh...

Chapit Zulkefli: x serabut kan.. hope otak pun x serabut gaks..! :)

Lovely Bella said...

Nurul a.k.a Riko: heheh nanti bella cr laa butterfly.. bella pun sukee!

Hantu Kak Limah said...

Aku suke pink...x kesah nk kate ape,tp mmg aku suke pink...huhu tp blog x de lak caler pink...huhuhu..

Adlan Solis said...

oh.da tukar! tahniah..hoho..pink seswai la kot ngan gurl^^

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

wajah jew berubah...
penulisan maseh same...

HEROICzero said...

hai adik pink comel, boleh kenalan~ add tagged saya okey? =)

- zuriey - said...

comelnya blog dia..sama color lah blog kita..so sweet

Lovely Bella said...

Adlan Solis: yup... kalo laki pun leh gaks ;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ alamak gaya penulisan kena ubah eh.. adess.. kene pikir nih.. hehehe

HEROICzero: adik ?? umur ko bape? hahahhaa

- zuriey -: hhehe .. tq2... SEP sikit?

nadzirah razalli said...

suke !!COMEL !! aku pun nak tukar header tapi xreti buat..ajar la sket :D

Lovely Bella said...

nadzirah razalli: heheheh sonang je .. ko create header yg paling cun n mantap.. or ko curik je dr mane2 edit skit2.. then ko gi kat... ermm.. cam pjg je nak explain kt sini.. ko email aku leh.. heheh :)

Adlan Solis said...

hmm..rase nak tukar header jgk la=.-'

Lovely Bella said...

Adlan Solis: erk.. tukar jgn tak tukar2.. header tuh penting..

oya said...

bese lah tukar2 selera,bosan gak same aje kan..tu pon bergantung pd mood rajin ke..haha

ANATI SOKI said...

pink itu hot!! hehehehe

Lovely Bella said...

oya: hehehhe tuh la kebetulan mood rajin tu sampai.. maka bertukar la!hhehe

ANATI SOKI: wow~ i likee..! ehehe

gadisnoty said...

i pun suker kaler pink...hihihi

Anonymous said...

Syg...miz u so much..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/