Blogger Tegar

21 July, 2010

Contest Tudung Kesayangan Ku..


huhuh aku telah di tag oleh ahkak Riko yg cun melecun... Jadi aku pun join laaa contest nih...

Syarat² nye mudah jerk..

1. Of coz mesti ada blog sendiri, terbuka pada follower blog aku sahaja dan bukan lah pemenang dalam contest aku yang terdahulu... (aku copy jerk nih ) heheh

Siap! aku dh jadi pengikut setiaa...

2. Amik satu pic korang dan begambo la ngan tudung yg plg korang ske pakai k. Then takyah wat entri panjang lebar..pas post satu gambo korang dan tudung cun korang tu...korang tag lak 2 kwn korang utk wat contest ni gak ..(pas siap semua link kan entri contest korang kat entri aku yg ni supaya aku senang nak check nanti )

Ni laa tudung yang aku paliingggg suke pakai.. sebab.. erm.. sebab.. aku rase x slesa pkai tudung len.. hohohooh.. and pipi aku x slim pun.. jadi x sesuai nak pkai tudung len...

So aku nak kene tag 2 org... siape kah gerangan nyer... ha.. Wan Sujaihah & Dayah

3. Link kan kat sidebar u olz banner contest aku tur ---
kene buh link nih kat puan penganjur contest aleeya

Yeap!! udah di link kan...

notakaki: huhuh.. entry nih adalah tag and contest... hohohoho *wink*

15 Org suka Komen..:

¶A.K.I¶ said...

ni kontes ke tag sis?? mcm konpius2~~ hhehehe

Lovely Bella said...

aki :dua dlm 1 kot.. kene join contest.. and kene tag.. hohohoh leh x cmtuh aki..

Aleeya said...

heheeh tq join contest ni eyh...

jgn lupa tunggu cabutan bertuahnye okeh :))

fikah said...

akak!!
cun la!!!

Lovely Bella said...

aleeya: heheheh welcome :) saje nak join.. tp bella pkai tudung biase jerk..

fikah:hahahaha.. nipu jerk kan!! adehh..

Encik Tikus said...

tapi saya lelaki, hehe ;P

Lovely Bella said...

Encik Tikus: tudung mak boleh jerk kalo nak pkai.. hihihi

wan sujaihah said...

adoiiii...aku kena ker...pueh la mak nak cari gambar cun cam ko...usaha2 ...tq naaa...cantik ko pakai tudung ijo

Lovely Bella said...

wan sujaihah: ko jgn nak ngelat tauu!! ko buh gak gmbo ko pkai tudung pi pasar pun x per.. tudung ijo?? biler ms plak aku pkai nih.. adehh ..

HEROICzero said...

ish neh yg terasa nak masok bertanding neh.. heheh!

*Tunggu contest songkok kesayangan Ku plak~

haihh~

~kuyam~ said...

cute la u Bella :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ape tudung fav aku eh???
kompius2...
;)

Nurul a.k.a Riko said...

phewittt ....cun & sweet betul tudung Bella...leh jadik model tudung lepas nie.

Lovely Bella said...

HEROICzero:hahaha.. nanti aku buat tau contest tuh.. ko jgn x masuk.. make sure songkok ko kaler merah...

kuyam: kuyamm lagi cuteee ni....xoxo

men!t! senja: hahahha .. awek ko nye tudung kot.. ko nyer tudung fav..

Lovely Bella said...

Nurul aka Riko: huhuhh... iklan tudung pi pasar ke ahkak..