Blogger Tegar

14 July, 2010

talam bermuke²...

Salam buat sume!!

Heheh ari nih nak hapdet gak .. x kire bz camne pun hehehe.. aku ade luahan yang aku nak luah kan yang lame terpendam di hati ini.. hohohoh...
Ape yang aku nak cite nih ade lah cite kesah benarr n berlaku pade diri aku sndiri.. korang mesti ade kawan kan?? sape sini x de kawan lansung ?? ANGKAT TANGAN!! memandangkan aku x nampak sorang pun yg angkat tangan so aku consider sume ade oke..



Kawan byk jenis btul x.. kawan utk suke², untuk lepak, utk shopping, sedeh², utk pinjam duit n byk lagi laa jenis kawan nih.. tapi yang paling kt sayang tentula kawan yg rapat ngan kite yang tau sume tentang diri kite..

Aku pernah percayekan seseorang ( pompuan oke!) and aku kenal mase aku blajar buat diploma dulu laa... mmg ktorang course same, and gi kelas same², lunch same², study same², tido jerk x same... heheh..


So pass tamat pengajian aku dah x pernah jumpe sahabat aku nih... sebab die duk jauh n sambung blajar buat degree... and aku dah keje.. tapi walau jarak mane pun aku tetap ingat kat die.. and sll berharap dpt jumpe die...
Dlm tempoh x berjumpe nih.. aku mengalami masalah dan aku kongsikan kat die.. sebab die orang yang aku paling percaye.. and die sorang yg tau kisah idup aku waktu blaja dulu.. so aku lebih selesa utk bercerite sume bende dekat die...


Pendekkan cite.. aku dpt tau yang rupe² nye kt blakang aku die duk ngate aku macam², no wonder aku pnah skali call die.. die leh tanye aku sape?? sedangkan stp kali kalo aku tukar no baru.. die antare org yang aku akan hapdet!.. Bile time die nak kawenn.. aku nih laaa yg palinggg
EXCITED giler bab! nak gi.. aku tunggu punye tunggu kad kawen x smpei²... org len yg x bape nak kawan sgt ngan die dulu pun leh dpt...



Erk .. siyess!! aku x tau ape dosa aku kat die.. sampai die buat aku camnih... and 5 tahun dah aku x jumpe die..
5 TAHUN oke!! Aku pnah buat salah ngan ko dari jarak jauh ke???
Now.. ko nak keep on calling, nak tanye kenape aku senyap? kenape aku x jawab call?? ha.. beb nih aku nak bagitau...

LU PIKIR LAA SENDIRI!!


19 Org suka Komen..:

mardhiah ismail (: said...

kadang kadang tak expect pon an kwn buat camtu. hurmm

ct fad said...

suke makan talam keladi ...hehehehe..tapi tak suke tgok muke org yg jual talam tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu la pahit manis idup berkawan...
;)

Encik Tikus said...

enjit-enjit semut,sape sakit naik atas ;P hahaha

Lovely Bella said...

mardhiah ismail: ha.. tuh la psl.. kawan yg kite x jangke tu laa.. yg sebenrnyer musuh dlm selimut

ct fad: hehehe talam keladi tuh ape?

Lovely Bella said...

men!t! senja: ermm.. manis oke! pahit x kan ku telan...

encik tikus: aku sakit nak pi jumpe doktor x mo naik atas..

mahira oya said...

serius beb..
x suke la camtu...
mmg ade yg acting depan kite camtu..geramz!

Pinklady said...

wah...beb, lupekan aje member u tuh!tak layak jadi bestfren u pun!find someone else yg jauh lbh bagus lagi dari dia...ok?

EnO said...

erm... biaserr r tueeee..... nk wt cm ne kan.. semua org penah kene...

Lovely Bella said...

mahira oya: the best acting ever!

Pinklady:ermm.. yerp.. kadang2 kite akan jumpe yg salah dulu sebelum yang betul..

EnO: hehehe tuh la pasal.. saje aku nak luahkan kat sini..

¶A.K.I¶ said...

lg rapat la lagi kuat musuhnya...
penah dgr x stetmen ni...

"musuh paling kuat adalah kawan karib,
kawan paling rapat adalah musuh anda.."

Lovely Bella said...

aki: hermnm yerp pnah ku dgr stetment tu.. and ari nih aku decide.. aku nak berbaik ngan musuh plak.. :)

- zuriey - said...

ish3 sampai camtu sekali.. yelah rambut sama hitam..hati lain2

Lovely Bella said...

zuriey: skang nih rambut pun dh banyk kaler...ini kan hati..

Queen said...

setiap org ada sebab tersendiri..cuma doakan jela yang terbaik

iNA said...

ermmmm...smpi ati xnk cte ng aku hehehe....

~kuyam~ said...

LU PIKIRLAH SENDIRI...best ah ayt tu n sgt seswai utk seorag 'kwn' yg mcm tu bella..jgn risau bella,xrugi hlg kwn mcm tu..untung lg ade laa.kan? :)

De'din said...

aha..
kawan tu kan macam 'kuaci'
baik x yah ada kawan kalo mcm tu kan??

HEROICzero said...

haihhh.. ni kawan macam cendawan!

jgn d layan~

nanti meroyan.

*memang ade manusia mcm neh. ish~