Blogger Tegar

30 July, 2010

*wink* buat sume ♥

Assalamualaikum dan salam sejahtera... ehem.. ehem.. (betulkan posisi anak tekak)

Beberape hari.. erk.. mungkin nak masuk beberape minggu ... tido aku x lena.. puas aku pakse mate nih utk tido tapi x leh.. kalo tido pun asik terjage..macam² yang bermain dalam kepale otak aku nih... and aku sedar ade beberape perkare yang aku perlu selesaikan dan perlu aku lakukan... Trime kaseh buat komen korang sume utk entry aku yang sebelum nih... nasihat kamu sume akan menjadi antara penguat utk diri aku untuk menjadi org yang lebih baik dari sebelumnyer.. InsyaAllah..

Fuh.. ( tande lega)

Seperti yg korang leh nampak kat tepi kiri dan kanan blog aku nih.. aku buh link² blog yg len kan... bukan suke suki aku buh .. tapi tuh link² blog yang aku suke gi nengok.. sebenarnyer banyak lagi tp x sempat nak masukkan lagi.. ( ye.. aku sgt bz heheh)..

Antaranye blog yg aku suke terjah adalah men!t! senja huhuh nape name die aku letak 1st.. special sgt ke mamat nih.. ohh tidak.. aku x pnah jumpe or kenal pun mamat nih.. tp sebab kan kerajinan beliau menyinggah ke blog aku.. and rajin mengomen.. walaupun kadang² mmg sangat laa ringkas komennye.. ( ntah die bace ke x setiap entry aku) tapi amat bermakne buat aku.. aku suke masuk blog beliau nih sebab.. care pen"taip"annye yang ringkas.. straight to the point.. and aku sgt selesa membacenyer.. aku dah cube byk kali nak tulis silap taip gaye tuh tp x jadi.. mesti nak taip pjg2 gaks..! aihh...


Selain dari tuh ade akak sorang nih purplelicious love ... kalo aku masuk blog die.. aku suke bace gaye ngomelannyer yang bersahaja.. aku rase mcm aku dpt bayangkan memek muke and gaye percakapan die .. kire mcm sembang face to face nih.. hehehe.. ade jek idea nih nak cite.. die gi makan nih laa. gi sane sini laa.. kadang2 die x buat ape² pun die leh jadikan citer gaks... and sebab kan aku bace blog akak nih jugak aku sering terliur akibat makanan² yang di pamerkan... huhuh thank u akak kerane berjaye menaikkan selere makan bella... hohoho tak yah makan appeton pun..

Blog Aki .. budak jepun ke? x kot.. tp maybe die pkai sliper jepun.. nih pun aku sangat suke bergolek² ke blog die.. sebab penuh ngan informasi.. ade bende² yang aku x tau, and x pnah pikir pun.. nampak sgt yang si aki nih kuat membace.. yeke aki? heheheh thanks to u...

mardhiah ismail name tuan punyer blog.. aku suke singgah kat blog die sebab aku dpt rasekan kekreatipan nyer beliau nih.. hahaha.. btul.. die suke conteng² laa.. lukih² laa.. aku rase cam menarik hasil karya nye.. aku dpt rasekan die nih unik.. hahaha or pelik kot.. ntah.. tp aku suke singgah di blog kamu ya..


Akak LIP(^_^) .. hehhe kat blog die nih.. suke sangat nengok anak die yang sgt comey.. emill namenyer.. gambar² yg die tgkap sume cantik² ( bagi aku) and seronok bile die bercerite tentang anaknyer.. rase tetibe teringin nak ade anak.. erk..

And akhir skali Jane.. kat blog die nih .. aku takut nak komen.. hahah.. bukan takut ekceli.. cume .. rmai sangat yg komen.. smpai aku x tau nak komen ape lagi... gaye entry nyer yang tersendiri.. bercerite.. mmg leh jadi penulis novel yang baik aku rase.. buat aku tertanye² bape umur die? siape die? mcm² laa.. hahha..


Aku just nak kongsi ngan korang nape aku suke gi blog dorang nih... mintak maaf tak dapat nak masukkan sume ... tapi bukan bermakne korang x besh.. cume aku jerk kebuntuan idea utk menaip dan aku takut kalo panjang sgt entry nih korang x mo bace... huhu tapi kesimpulannyer masing² punye cerite sendiri untuk di kongsi bersame..

12 Org suka Komen..:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

ya ampun terus akak ko sorang nie blushing xyah pakai blusher sliky gurl dah...hahahah dik nun...malu akak ko sorang nie taw..tiba2 terasa di hargai gitu...tocey2..nanti mai umah makan kueh raya no..:P

Zura said...

betul2...memasing ade gaya cerita sendiri...terpulang pd pembaca tuk menilai...kite tak boleh nk puaskan hati sume org...so ikut gaya sendiri...identiti sendiri...

- zuriey - said...

masing2 ada gaya tersendiri

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

name pon aku ringkas...
so setiap komen tetap la ringkas...
hehehe...
;)

De'din said...

thanks..
sbb ltak blog dedin dlm bloglist tu..

Dedin masih belajar...
kalo ada salah dan silap..
tgur2 la yer..

Encik Tikus said...

thanx sebab letak tikus dekat bloglist. *gunala popup window ;D

ct fad said...

emm ..tu je le yer..tq sebab ko jugak rajin komen blog aku..

Lovely Bella said...

Purplelicious love: hehehe akak bagi alamat k.. bella akan dtg menerjah ke umah akak!!

Zura: ermm btul² nak puaskan hati sume org adalah sgt mustahil.. yang hanya kite mampu adalah beri kan yang terbaik..

Lovely Bella said...

zuriey: heheh yerp btul.. aku suke singgah kat blog ko sebab bace gosip² terkini..

men!t! senja: heheh btul² stuju bangett!!

De'din: hehe same².. hehehe bella pun masih belajar.. same² kt belajar yerk..

Lovely Bella said...

Encik Tikus: same² :D popup window utk komen nih eh??

ct fad: hehehe bukan tuh jerk.. banyak ekceli.. tp mcm yg dah di bg tau. x leh nak buh sume.. nanti x lrt org nak bace.. tq gaks kerane singgah :)

iNA said...

bella nk anak kn hehehe cmtu kawen cepat2 jgn lupe jemput ak ekk...

¶A.K.I¶ said...

sis bella!~

aki xpasan pon sis ad review?
iskk... aki fav slipar japan! bess!!