Blogger Tegar

25 November, 2010

Day 4: SuperHERO!

Assalamualaikum!!! ( penuh semangat)

26 days to go!! Chaiyok bella!

Hari ini lambat sikit aku mengepost ada gangguan teknikal.. So hari ini topik entry superhero bukan HEROICzero .. hehe tak de kaitan pun saja nak buh nama mamat ni kat entry ni bagi die famous skit..

Masa kecik dulu memang setiap orang pasti ada superhero kegemaran kan...yang pastinya setiap orang superhero yang paling di sayangi adalah bapak or mak kita, or maybe atuk kita nenek kita , abang kita hehehe... berapa banyak kita da..

Aku pun ada superhero kegemaran masa kecik-kecik dulu .. nak tau apa?
check this out! (speaking la pulak)


Ni dia.. taraa!! Son Goku... ada sesape yang tak minat dia ke? Angkat tangan? Memang feberet aku time muda-muda dulu... komik dia komfem beli.. cite die komfem tengok.. hohohoho... kalo leh nak ada mutiara naga sekali..

Tapi aku suke gaks kat mamat ni.. vegeta !! KACAK kan? sila angguk cepat...
 

Selain dari watak-watak dalam dragon ball aku suke gak yang len seperti.. sailormoon.. hahahha... boleh tak nak suke dia? boleh kan.. " dengan kuasa bulan aku menghukum mu....." (betul ke cenggitu?)
Banyak sebenarnyer superhero di hati ku.. chewah.. waktu aku kecik-kecik laa.. macam superman.. batman... oltromen...
suria perkasa hitam.. pakai seluar ketat .. adehh..seksi

And palinggg aku rase best kot... Doremon bersama kantong ajaibnyer.. MACAM-MACAM ADA! Aku rase doremon paling power.. 
Segala superhero dari pelusuk dunia pun kot die leh kalahkan.. hanya dengan lampu pengecil doremon kot.. bila dah kecik leh pijak-pijak.. dushh.. dushh.. dush!! Apa ko merepek ni setann bella..

Sekian, sahaja entry mengarut aku..Jadi korangnyer superhero siapa?

28 Org suka Komen..:

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

akak xsuka gaban..sebab dia xencem...hahahah akak suka suria pekasa itam..walaupun bersuar ketat tapi dia tetap encem..*nampak na gatal kan...hahaha :P*

Zura said...

hahaha...tp suke katun sailormoon..suke sailormoon biru..

Lovely Bella said...

Purplelicious Love: huhuhu akak... bella kasi tau en.shukri nanti.. heheh


Zura: hehehe layan.. bagus! SEP!

De'din said...

Anda di tag
contest pertama dari De'din
jom lah join !
sokongan anda amat dihargai

e j a a z i z said...

dulu saya suke power rangers...ade byk2 kaler....i like...merah ketua kumpulan

Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol said...

Saya pulak Shinichi Kudou... Hehehehehe... Seorang detective yang hebat from Detective Conan... ^_^

Encik Tikus said...

MINAT SON GOKU ! LOL =P

mahira oya said...

sume jepun nampaknya..

Lovely Bella said...

De'din: heheh ok nanti aku join!!!


ejaaziz: waa power rangers!! heheh

Lovely Bella said...

Encik Tikus: heheeh sibuk jek.. :P


mahira oya: ehhehe aah katun jepun besh2..

Lovely Bella said...

Nur Nabilah Syahirah Bt Zainol : waaa yg tuh pun minat gaks!! lupe plak.. adehh

.:: dieylah :: said...

suke tgk smua jugak...hehehe...
lg2 goku tu...x miss....rugi skrg xde cite tu...kan kan kan...

Lovely Bella said...

dieylah: kan.. kan.. (sambil angguk tanda setuju :))

Mata Hati said...

suria perkasa hitam, hero pujaan ku. minami kotaro, henshin.. tendangan padu maut.. belalang tempur.. hehehe

Lovely Bella said...

Mata Hati: hehehe bagus meh SEP !

EyEs On Me said...

Suka SON GOKU gak!!...hehe..dulu N ade collctn buku Dragon Ball..tp entah kemane x tau...(balik g jepun kot..hehe)

misz FaTiN said...

sama la kite..
mase2 kecik2 dulu.. suke tengok sume cartoon 2..hehe..^_^

sekarg pun doremon xtinggal lg..huhu..;p

p/s : fatin tag kamu.. nnt jawab ye..hehe..

ziha said...

wahhh, Bella! same la superhero kita.hihi..kite pon minat gak ngan hero2 nih..hehe..tp rs paling best ialah kite nk jadi sailormoon sebab cantekk..hihi

Lovely Bella said...

misz fatin: thanks insyallah if ade ruang n peluang akan ku jawab tag kamu...


ziha:heheh sailormoon cantik.. kurus.. comel... mcm2 laa :)

ct fad said...

Memang x le bla la..ade lg pic suria perkasa hitam tu..berkenan kt motor yg ade sesungut tu..huhu..

nur said...

eh3....ad sailormoon r....ske3.... ^_^
tp xd conan r....popeye pon xd...nk popeye....hehehehe.....
cute.... :)

Nurul a.k.a Riko said...

Superhero? Alamak...ape yer? He-Man kut..yg kalo dia sebut HE-MANNNNNN..terus pedang dia memancar cm ada cahaya gituk.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku sgt giler dragon ball...
hahaha...

philip said...

klau sy suker gila tgk det conan..walau keck tp otak dia A1 loooo

Lovely Bella said...

ct fad: heheh kalo search kat pacik google ape² gambar pun leh jumpe.. :)


nur: hehhe alamak.. x larat dah nak buh sume.. tp popeye pun besh.. :)

Lovely Bella said...

Nurul aka Riko: bella cam pnah tgk jerk he-man tapi betul ke name die he-man kak.. hehehe


men!t! senja: hermm..heheh aku pung!

Lovely Bella said...

philip: kite pun suke gaks det conan.. comey n bijak *wink

Tukang Tulis said...

ape ni bezita tunjuk isyarat lucah nie...??? ish3...